Over ons

Wie is Noboss Marine?

Wij zijn exclusief importeur / verdeler voor Lema boten in de Benelux. Alsook importeren wij Voraz en V2Boats. Onze geïmporteerde boten zijn uniek wat betreft materiaalkwaliteit, vaarcapaciteiten en afwerking. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden waarbij zowel sportiviteit en veiligheid, maar ook familiale gezelligheid voorop staan.

Contacteer ons

Infrastructuur

Onze werkplaats

Service staat bij Noboss Marine centraal: een grote voorraad onderdelen zorgt ervoor dat ieders vaarplezier nooit lang onderbroken hoeft te worden. Wij beschikken over goed getraind en opgeleid personeel voor het onderhoud van onze en uw boten. We hebben een eigen hersteldienst en beschikken over een professioneel uitgerust atelier, wat kunnen we doen voor uw vaartuig? Het aanbrengen van antifouling lagen, onderhoud van binnenboordmotoren en buitenboordmotoren, we lossen zowel technische als motorische problemen op aan vaartuigen. Het uitvoeren polyester werken is voor ons kinderspel. Ook hebben we CE-gecertificeerde lassers in dienst voor fabricatie en onderhoud van boottrailers. Wij bieden ook winterberging aan voor uw boot, alsook zijn wij uitgerust als service-point en kunnen wij de meeste motoren van service voorzien.

Ontdek ons aanbod

Onze merken

Wij zijn exclusief importeur / verdeler voor LEMA boten in de Benelux. Alsook importeren wij Voraz en V2Boats.

Motorboten

Alle boten, groot & klein. Er zit zeker iets tussen voor u.

Bekijk boten

Bootonderhoud

Verleng de levensduur van uw boot met onze onderhoudsproducten.

Meer informatie

Oprichter en zaakvoerder

Paul Van Noten

De voorliefde voor boten en mooie wagens werd met de paplepel meegegeven. “Die schoonheid, klasse en vrijheid is met niets te vergelijken”, zegt hij.

Paul was al sinds 1974 als enige in de Benelux gespecialiseerd in het renoveren van klassieke oldtimers zoals Rolls-Royce en Bentley. In 1981 smolt zijn liefde voor het vaarwezen en mechanica samen en leidde tot de oprichting van Noboss Marine. Eerst in Temse en sinds 2015 op de nieuwe locatie te Stekene.

In 2015 mocht hij het Ereteken van de Middenstand en de Gouden medaille Der Orde Van Leopold II ontvangen.

Zijn honger naar kennis houdt hem op de hoogte van de laatste nieuwtjes en technieken. Door zijn jaren ervaring en passie heeft hij ruime kennis en connecties opgebouwd. Kortom de perfecte partner voor de aankoop en het onderhoud van uw boot.

Good to know

Noboss Marine in een notendop

  • Exclusief importeur LEMA-boten

  • Grote voorraad aan onderdelen

  • Getraind en opgeleid personeel

  • Eigen hersteldienst en atelier

  • CE-gecertificeerde lassers

  • Alles voor uw boot en trailer

Heeft u vragen?

Aarzel niet om Noboss Marine te contacteren!

* Wij trachten alle vragen te beantwoorden binnen de 2 werkdagen.

Naar contactpagina